Sabtu, Mei 09, 2009

Mei Yang Istimewa..........

Bulan Mei tiba lagi......Bulan ni sangat istimewa sebab dalam ni lah adanya Sambutan Hari Ibu... Hmmm....anak murid aku dah sibuk melukis mewarna kad ucapan untuk ibu masing2....sungguh teruja aku tengok depa siapkan kad yang istimewa untuk ibu. Siap mintak idea cekgu lagi nak hias kasi cantik2 macamana....aku pon teruja gak menolong depa....

Bulan ni jugak adanya Sambutan Hari Guru. Entah anak murid aku ingat ke tidak selain Hari Ibu depa juga kena buat kad untuk guru....huhuhu.......

Lagi satu yang istimewa bulan Mei ni...Birthday Kakak........Hhmmm...nak kena celebrate ni pasal Kakak dah pandai request2 kek birthday yang macam2 mana...perisa ape....toping macamana...
Mujur dia tak pandai mintak hadiah bukan2 lagi....Kakak cuma nak kasut saja...kalau tidak haru aku dibuatnya. Katanya...Kasut kakak mesti yang tinggi2 punya, pasal dia dah kakak. Bukan budak lagi!!! hahahah........
Lagi satu Kakak kata...birthday cake dia nak ada payung kat atas kek tu....hahaha..gitu pulak!!!!!!!
Tahun pertama...time birthday kakak demam.....
Tahun kedua birthday Kakak...kakak demam lagi........
Tahun ketiga pon Kakak demam....
Hopefully....tahun ni everything will be ok yaa sayang....

1 : KoMen:

Mak Su berkata...

salam ziarah.... selamat berhujung minggu, selamat hari ibu :)