Isnin, April 06, 2009

TekaTeki...

1) Binatang ape yang power dlm bab berKarate?
Answer: Kuda belang….cube kira brape black belt dia ade.

2) Siape yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye.

3) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
Answer: Pintu yang ade tulis ‘TARIK’

4) Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki…siapakah saya?
Answer: Pembohong…

5) Apa dia ‘Jauh di mata, dekat di hati’?
Answer: Usus

6) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut

7) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
Answer: Neneknye si katak

8) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
Answer: Sbb lelaki ni kan ‘buaya’

9) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
Answer:Sekretari baik………………’Selamat pagi Boss’

Sekretari kurang baik………..’Dah pagi ni Boss’

10) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
Answer: Dua-dua tak kenal korang…heheheh

11) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
Answer: Tukang gali kubur

12) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?
Answer: Tahi hidung

13) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah ‘kringgg’ bole diangkat…

14) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa …gile ape…

15) Gajah terbang dengan ape?
Answer: Dengan susah payah……

Hahahahahahahahhhahahahh !!!!!!!




1 : KoMen:

kak nora berkata...

Dear Shina,
Very witty, ha, ha, ha!!!!